Salı

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA

Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi, dünyada en çok bilinen İnternet günlüğü (blog) hizmetleri veren şirketi blogger.com'u İnternet kullanıcılarının erişimine kapattı. Yasak kararı, şirketin barındırdığı bazı sitelerin, futbol maçlarının görüntülerine yer verdikleri gerekçesiyle yayın hakkına sahip dijital yayın platformu Dijitürk Şirketi'nin başvurusu üzerine alındı. Digitürk'ün talebiyle mahkeme blogger.com'u yasakladı Bloglarına erişmek isteyen binlerce İnternet kullanıcısı, hafta sonundan bu yana "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazısıyla karşılaşıyorlar. Yasağa Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 20 Ekim'de aldığı 2008/2761 sayılı bir kararla başvurulduğu öğrenildi. Bianet

2 yorum:

HADİYE dedi ki...

Merhaba,

Uzun sürmesinden çok korkmuştum. Şükür kavuşturana.
Ama bu durum biz blog'cularada ders olsun ve böyle durumlarda haberleşebilmenin bir yolunu bulup şimdiden yeni bir haberleşme oluşumunu başlatalım bence.

Sevgilerimle*

dddental dedi ki...

evet şükür kavuşturana.bu arada yeni tasarım güzel olmuş.kimin parmakları var bu işte.yemekler de harika.ıspanaklı böreği deneyeceğiz.öğrenci evi ama bakalım yapabilecek miyiz?
eline sağlık