Pazartesi

Allah cc rahmet eylesin. Hoş geldin Ya Şehr'i ramazan

Resim 073 

Bir Acı

Ailemiz için acı bir kayıp yaşadık.Mustafa eniştemi 29.08.2008 cuma günü saat 18.00 de kaybettik. Dünya tatlısı, herkese saygılı,sevgi dolu muhteşem insan hakkın rahmetine kavuştu. Kendisine Allahtan cc rahmet ve magfiret diliyorum.Seni çok arayacağız. Yokluğunda hep aramızda anılarımızda olacaksın.Mekanın cennet olsun inşallah.

Bir Mutluluk

Bir ramazanı raha idrak ettik.Büyüklerimiz canı sağ olana çabuk gelir derlerdi.Herşeyin başı cansağlığı. Şu an sağ olanlar ramazanı tüm güzelliğiyle yaşıyorlar.Ancak hakkın rahmetine kavuşanlar için bu dünyada yaşanacak hiç bir şey kalmamış oluyor.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatlarının sınırsız olarak verildiği bu manevi mevsimi; geçmişimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalıcı mutluluğa yönelerek çok iyi değerlendirelim. Yapacağımız hayır ve ibadetlerle Allah’ın rızasını kazanmaya, iyi ve güzel davranışları artırarak, geçici ve kötü şeyleri de terk ederek üzerimizdeki manevi kirlerden arınmaya çalışalım. Oruçlarımızı her türlü haramdan, kötü söz ve davranışlardan bizleri koruyucu bir kalkan kılalım.  Ramazan ayının şahsımız, ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar, huzur ve barış getirmesini, bizleri manevi yönden yüceltmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.                  (Diy.İşl.Başkl Bas.Basın açıklaması)

rama

 

 

ramazan5

Technorati Etiketleri: ,

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Basiniz saolsun, Allah enistenize rahmet, mekanini cennet etsin insallah. Hayirli ramazanlar.