Salı

KIŞ GERİ GELDİ


Bu sene kış tüm yurtta olduğu gibi Ankara'dada ağır geçiyor. Hafta sonu bahardan bir gün yaşatan güneş yine yok ve yerini kuvvetli rüzgar + Yoğun kar yağışı aldı. Camdan baktığımda havada uçuşan milyonlarca kar tanesinin hızla yeryüzüne indiğini görüyorum. Sıcacık bir ortamdan dışarısını seyretmek oldukça keyifli..........  Ya dışarıda çalışmak zorunda olanlar, Evsizler yada yakacak odunu kömürü olmayanlar. İçim sızlıyor bunları düşündükçe. Allah cc hepsinin yanında ve yardımcısı olsun inşallah.

Birde evimizin yakınındaki ağaçların dibinde 3 yavrusuyla yaşamaya çalışan anne köpek var. Bir çok kedi köpek gibi oda soğuktan nasibini alıyor. Bir süredir yemekten artanları pilastik bir kapta biriktirip sabahları işe giderken anne köpek ve yavrularına veriyorum. Bu sabah gördümkü benimkinden başka iki ayrı yemek daha vardı. Duyarlı insanların etrafımızda olduklarını bilmek çok mutluluk verici. Tabii kuşlarıda unutmamak gerek bayat ekmekleri küçücük doğrayıp onların yiyebilecekleri yerlere koymak gerekiyor. Allah cc yarattıklarının rızıklarınıda mutlaka verendir. Bizlerin eliyle yada doğada yaratarak. Biz üzerimize düşeni yapalımda gerisi Rabbimize kalmış.

Sağlıklı bir kış geçirmenizi diliyorum.
Sevgilerimle*

2 yorum:

Unknown dedi ki...

http://www.indirmerkezi.com/forum/

zeymurancafe dedi ki...

kedıcıge bayıldım canım yaaa,bu arada ekmeklerı şişeye koymak ıyı fıkırmıs ben artan hıc bır şeyımı cope atmam yazık günah ,hayvanlara verırım ikedı köpek yer,duyarlılıgın ıcın cok tesekkur ederım