Pazartesi

PROFİTEROL’LÜ PUDİNG ve ÇİÇEKLERİM

profiterollü sup

Pudingimiz gayet basit .Kızım sütlü tatlı isteyince evdeki profiterolleride değerlendirmek istedim.Hazır pudingi pişirip üzerlerine döktüm.Soğuyuncada süsledim.Dondurmaylada servis yaptım.

Merhaba herkese.Yeni bir Ay ve haftaya başlamış bulunuyoruz.Aynı zamandada büyük sınava geri sayım başladı. Sedoşum kuzum her öğrenci gibi ÖSS ye hazırlanıyor.Çok gayretli.Çok istekli.Hedefi Bilkent İç mimarlık ve çevre tasarımı.Allah cc hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.Tüm gençlerin Allah yardımcısı olsun.

Geçen hafta sonu kayınvalidem,Kayın pederim,Görümcem,eşi ve kızları bizdelerdi.Ayaş usulü güveç,Siyer ve tatlımız vardı.Görümcemin kızı Aycanımız biraz rahatsız.zatürre oldu.Hastanede yatıyor.Allahtan acil şifalar diliyorum.İnşallah tez zamanda iyileşir ve aramıza katılır.Cumartesi ziyaretine gitmiştim.Maaşallah gülüyor konuşuyor Tatil planları yapıyor.Genç olmak böyle birşey.Hayat dolu pırıl pırıl.Aycan hadi biraz daha gayret yavrum.

DSC00551

Kim demiş yılbaşı çiçeği diye.Benimki mayıs çiçeği.Mademki ne zaman çiçek açıyorlar ve o adı alıyorlar benimkide mayıs çiçeği o zaman.Ayol bu çiçek aylarımı karıştırıyor.Yılbaşındanmı haberi yok anlamadım. Sonuçtan memnunum tabiki .Böyle muhteşem çiçekleriyle bizi mest etti.

NOT:Hastaneye çiçek almıyorlar.Bende buradan yolluyorum Aycancığıma bu çiçekleri.

DSC00537DSC00536 DSC00544DSC00538 DSC00539DSC00545DSC00540DSC00541 DSC00542DSC00543  DSC00547DSC00546

10 yorum:

zehratrk dedi ki...

çok basit ve leziz bi tarife benziyo ellerinize sağlık.öss de kızınıza başarılar diliyorum allah yardımcısı olsun.
birbirimize yakın sayılırız bende görüşmeyi çok isterim.heberleşelim.sevgiler

Unknown dedi ki...

çocuguna sınavda başarılar hastanıza da acil şifalar diliyorum.

Pembe Tatlar dedi ki...

Görüntü harika ellerine sağlık canım:))
Çiçeklerinde çok güzell maşşalah diyeyim...
Çok geçmiş olsun bu arada

hanife dedi ki...

puding süper çiçekler bir harika içim açıldı

Unknown dedi ki...

Hadiyecim merhaba profeterol ve puding süper ellerine sağlık.Çiçekle
rine bayıldım maşallah sevgilerimle..

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Öncelikle güzel yorumunuza teşekkür ederim...Baklavayı denemenizi tavsiye ederim gerçekten güzel oluyor...Sizinde profiterolunuz nefis görünüyor ellerinize sağlık...Çiçeklerde harikaaa cıvıl cıvıl...
Sevgiler...

made in funda dedi ki...

MERHABA HADİYECİĞİM.PUDİNGİN NEFİS OLMUŞ PROFİTEROLLE.ELLERİNE SAĞLI.BU ARADA RESİMLER ÇOK BÜYÜK.NASIL BAŞARDIN MERAK ETTİM...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ellerine sağlık.güzel bir fikir.sevgiler

Çınar dedi ki...

Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık canım,çiçekler de harika,gerçi ben onların yanında oturdum ama resimde de nefis görünüyorlar.

Ayça ya geçmiş olsun...

sevgiler...

dantelistan dedi ki...

merhaba tesadüfen blogunuza ulaşmış oldum ve meslektaş olduğumuzu okuyunca merhaba demek istedim bende emekli olduktan sonra blog açıp oyalandım ve şimdi vazgecemiyorum
profiterollü puding in sunumu harika tadı öyledir mutlaka
iyi akşamlar